5 Şubat 2014 Çarşamba

bu mudur yani? kuş taşına mı sıra gelmiştir? :)



Yani nasıl söylesem? Bazen insan bi şeye takılır ya,ne zaman eline bi materyal geçse aynı teranedir tekrarlayip durdugu...
Taşlarım vardı bekleyen,siparişlerimi daha fazla bekletmek istemedim...Ama ne çizmeliydim üzerlerine bu kez?Zira serbesttim konuyu seçmede.
Kuşlarım geldi aklıma...Şu aralar her yere çiziktirdiğim...bir denedim her tarafları akrilik ilkin.Sonra kumaşlarımı keçelerimi toparladım.Ortaya da bunlar çıktı işte, ``fly away `` serisi dedim kendi kendime,hosgeldin...

:)


bu henüz tamamlamadığım uykucu baykuşum
bu kuş toplaşmaları bana hep pek hoş gelmiştir

bu mavi ve bu kahve birbiriyle nasıl da iyi dost öyle değil mi?



Fotoğraf makinemde problem olduğunu yazmıştım.Ekleyemediğim taşlarım da var.Umarım en yakın zamanda bu probleme bir son verebilirim.

4 yorum:

  1. Çok güzeller delikız! Ellerine sağlık. O taşları Istanbul'da nerden buluyorsun?

    YanıtlaSil
  2. Küçük Joe there you are!
    ben bu taşları bebeğim küçücükken onu arabasına atıp ormandaki evimizden çıkıp yarım saat yürüyerek ulaştığımız caddenin kıyısında bulduğum kocaman bir taş fabrikasından alıyorum...İnşaatlara malzeme satan,ve her seferinde ben küçücük taş çantama bazen saatlerce düşüne düşüne dokuna dokuna taş doldururken duvarın dibine dizilip sırıtan işçilerin olduğu dev gibi bir taş fabrikasından :)

    YanıtlaSil
  3. Tasin uzerine kumas ve keceyle figur yapma fikri cok guzelmis. Ben de tas uzerine transfer denemesi yapmak istiyorum zira cizim konusunda pek yetenekli degilim :) ilgilenirseniz eger bloguma da beklerim. sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkurler...elbette gelirim,sevgiler :)

      Sil